Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Your partner for every business


 


Uutisia

19.7.2017

Erä Techflex suoja sukkia, punoksia ja kääreitä, saapunut.

Lisää

21.5.2017

MTA:n mittaristot ja ohjain yksiköt kauttamme.

Myös ohjelmointipalvelu.

Lisää

4.1.2017

Ensimmäiset rengaspainevalvontasarjat ovat saapuneet varastoomme.

Lisää

Business Partners Nyman OY

MTA:n mittaristot ja ohjainyksiköt

Lisätty 21.05.2017

Sovimme Italialaisen MTA:n mittaristojen ja yleiskäyttöisten ohjainyksiköiden (ECU) edustamisesta, Suomessa. Lisäksi tarjoamme näille tarvittaessa myös ohjelmointipalvelut.

MTA:lla on hyvä valikoima erilaisia mittaristoja, joita voi soveltaa vaikkapa erialissa työkoneissa. Mittaristot liittyvät koneen CAN-väylään (myös CAN-FD), jota kautta informaatio pääasiassa liikkuu. Näytöissä on myös jonkin verran I/O:ta, vakiona, tai optiona, kuten myös osaan saaravana LIN, K-line, Bluetooth, WiFi. Mittaristojen LED-merkkivalojen symbolikalvo on myös mahdollsita muokata asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

 

Yleiskäyttöisiä ECU:ja on kahta mallia, joista löytyy I/O:ta jo hiukan isompaankin tarpeeseen, kuten myös stabiloidut syöttöjännitteet antureille. Järeämmässä ECU:ssa kommunikaatioonkin on jo runsaati vaihtoehtoja, 3xCAN, 1xCAN-FD, 2xLIN, 1xUSB ja 1xRS232.

 

Näiden ohjelmointio tapahtuu MTA-Studio ohjelmistolla, joka on mahdollista ostaa itselle, omatoimista ohjelmointia varten. Tarvittaessa, voimme tarjota myös ohjelmointi palvelun, kuten myös ohjelmien lataamisen valmiiksi, teille toimitettaviin laitteisiin.

www.MTA.it