Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Your partner for every business


 


Uutisia

19.7.2017

Erä Techflex suoja sukkia, punoksia ja kääreitä, saapunut.

Lisää

21.5.2017

MTA:n mittaristot ja ohjain yksiköt kauttamme.

Myös ohjelmointipalvelu.

Lisää

4.1.2017

Ensimmäiset rengaspainevalvontasarjat ovat saapuneet varastoomme.

Lisää

Business Partners Nyman OY

TC215TC215

Solar4Solar4

Rengaspainevalvonta TPMS

Lisää aiheesta ja laitteita laajemmin esiteltynä WWW.RENGASPAINEVALVONTA.COM

Meiltä löytyy ratkaisu, rengaspainevalvontaan, sekä isoissa että pienemmissä ajoneuvoissa.

Yksinkertaisimmillaan laitteisto käsittää langattomat anturit, joilla korvataan rengasventtiilien suojahatut, sekä auton kojelaudalle sijoitettavan vastaanotin-/näyttö-yksikön. Näyttöyksikössä on ladattava akku ja integroitu aurinkokenno, joka omien kokemustemme mukaan riittää ylläpitämään akun varauksen, myös talven pimeinä päivinä. Mukana toimitetaan kuitenin myös USB-latausjohto ja tupakansytytin laturi. Nämä ovat tarpeen jos näyttö sijoitetaan paikkaan, jossa aurinkokenno on piilossa.

Sarjoja löytyy myös isommilla näytöillä, jotka tarvitsevat aina jännitesyötön, ajoneuvosta. Rengasantureita on erilaisia ja ulkoiset, venttiiliin asennettavat mallit ovat vaihdettavalla nappiparistolla, jonka käyttöikä on n.2 vuotta. Renkaan sisään asennettavissa antureissa , paristo ei ole vaihdettavissa, mutta sen käyttöikä o n.5 vuotta. Anturit toimivat myös työkoneissa toisinaan käytettävän renkaiden nestetäytön kanssa, kunhan täyttöaineen yhteensopivuus varmistetaan.

Myös perävaunun renkaita on mahdollista monitoroida, ajoneuvossa olevan näytön kautta, langattomasti. Monissa tapauksissa ja erityisesti raskaassa kalustossa perävaunuun pitää asentaa signaalivahvistin. Osa järjestelmistä on suunniteltu tukemaan vaihtuvia perävaunuja ja sopivat siten myös kuljetusyritysten käyttöön.

Suurempaa ajoneuvo määrää ylläpitäville organisaatioille on tarjolla lähes reaaliaikainen  tilannekuva, pilvipalvelun välityksellä. Etävalvonnan mahdollistava järjestelmä sisältää myös satelliittipaikannuksen (GPS) ja pystyy näyttämään kaluston sijainnin kartalla. Kun tällainen laitteisto sijoitetaan jokaiseen perävaunuun, tiedätte tarkasti, missä ne menevät, riippumatta vetoautosta.

Kone-, perävaunu-, päällirakenne-, yms-, valmistajille voimme näiden itsenäisten järjestelmien lisäksi tarjota myös muuhun laitteistoon integroitavaa ratkaisua. Tässä mallissa antureiden ja mahdollisten signaalivahvistimien lisäksi tulee antureiden tiedot, CAN-väylälle lähettävä vastaanotin. Oletusarvoisesti antureiden tiedot lähetetään SAE J1939 standardissa määritellyn "TIRE" viestin (PGN65268) mukaisesti. Myös räätälöidyt ratkaisut ovat kuitenkin mahdollisia.

Rengaspaineantureihin on integroitu myös lämpötilamittaus, joka pystyy havaitsemaan vanteen kautta esim. laahaavasta jarrusta, tai viallisesta pyöränlaakerista johtuvan lämmön ja osien kuumenemisen.

Paine ja lämpötilavalvonnan avulla saavutetaan parantuneen turvallisuuden lisäksi myös selvää rahallista säästöä. Kun tyhjenä rengas havaitaan ajoissa, ei sen runko ehdi vaurioitua ja paikkaaminen on vielä mahdollista. Äärimmillään yksikin pelastunut rengas, riittää jo kattamaan järjestelmän hinnan. Oma lukunsa on myös vaikkapa laahaavan jarrun aiheuttama lisääntynyt polttoaineen kulutus ja myös siitä syntyvän lämmön aiheuttamat laakerivauriot, autopaloista puhumattakaan.

 

Osa tuotteista löytyy myös verkkokaupastamme.